Siirry sisältöön

Honkahovi hotelli majoittaa kiireisen työmatkaajan ja leppoisan lomailijan. Viihtyisän pieni hotelli sopii myös useamman päivän tai jopa useaman viikon  viipyvälle. Hotelli palvelee hienoista maisemista tunnetun kantatien 44 varrella Honkajoen kaupunginosassa Kankaanpään kaupungissa..

Seitsemästä viihtyisästä ja avarasta huoneesta kolmessa voi rentoutua omassa saunassa. Kaikkien huoneiden varustukseen kuuluvat kylpyhuone, wc ja televisio. Hotellissa on maksuton nettiyhteys ja -autopaikka. Huoneet löytyvät toisesta kerroksesta ja ovat mitoitettu yhden, kahden, kolmen tai jopa  neljän hengen käyttöön. Hotellissa on kaikkiaan 20 savutonta vuodepaikkaa.

SIJAINTI

Honkahovi Pohjanmaantie 2184 38950 Honkajoki (Kankaanpään kaupunki) p. 050 413 6120
Huoneet sijaitsevat toisessa kerrkoksessa ja rakennuksessa ei ole hissiä.

Majoittumaan pääset yleensä jo klo 14 alkaen ja mikäli saavut vasta klo 18 jälkeen, niin ole ennakkoon  ajoissa yhteydessä vastaanottoomme. Huomaa varausta tehdessäsi että sunnuntaisin ja arkipyhinä vastaanotto on suljettu. Tällöinkin on mahdollista saapua, mutta saapumisesta on sovittava erikseen muutamia arkipäiviä aikaisemmin.

AUTOT

Pihassa on runsaasti ilmaista pysäköinitilaa autoille ja myös helikopterit meillä pörräävät ja paikka on aina löytynyt. Sähköauton latauspiste, ST1 jakeluasema sekä Teboil truck asema ovat samassa pihapiirissä.


YLEISET TILAT


Yhteiskäytössä on minikeittiö, jossa on mahdollisuus keitellä kahvia, teetä sekä käyttää mikroaaltouunia. Jääkaappi on yhteiskäytössä. Aulassa on myös pieni kirjasto, seurapelejä sekä istuinryhmiä. Rakennuksen ensimmäisessä kerroksessa on kahvila ja lounasravintola anniskelulla, josta saa myös burgereita, annosruokia ja naposteltavaa.
Mahdollisuus käyttää myös pyykinpesukonetta.

HYVÄ TIETÄÄ

  • Huoneissa ei ole erikseen lastenvuoteita eikä varavuoteita valitettavasti ole saatavilla.

  • Lemmikit ovat sallittuja huoneissa, maksa lemmikki huoneen maksun yhteydessä.

  • Sisäänkirjautumisen ikäraja on 18-vuotta.

  • Saapuminen klo 14 alkaen ja luovutus klo 12 mennessä.

  • Laskutus on mahdollista yritysasiakkaille, jotka ovat etukäteen rekisteröityneet laskutusasiakkaiksi.

  • Hinnoittelu on dynaamista ja vaihtelee eri viikkojen, viikonpäivien ja sesonkien mukaan.

  • Voit pyytää tarjousta pidemmästä, yli viikon kestävästä majoituksesta