Go to content
€35.00 / 3 h
Price includes 1 person.

Merchant

Taikapolku taikapolku@gmail.com 0400194370 Company id: 2475895-9 Merchant terms

Lauhanvuoren kansallispuiston talvipäivät tarjoavat hienoja elämyksiä myös auringonlaskun jälkeen. Lähde tutustumaan metsään ja sen tunnelmaan illalla, vuoden lyhimpien päivien väliin sijoittuvan hämärän tai pimeän aikana.

Kuuntele metsän ääniä ja eläydy hetkeksi talvisen metsän asukkaaksi – mitkä aistit auttavat metsässä. Metsää ei hallitse läpitunkematon pimeys ja tyhjyys, vaan metsästä löytyy paljon yksityiskohtia.

Pimeään tutustumisen lisäksi liikumme otsalamppujen valossa. Kirkkaat valot nostavat yksityiskohdat valokeilaan, minkä taakse nousee pimeä muuri. Polut vievät retkemme Lauhanvuoren rinteille ja vanhalle kämppäkumpareelle.

Kämppäkumpareella elävät tulet ja tunnelmalliset valot rauhoittavat ajatukset. Laavujen suojissa nautimme herkullisen iltapalan suolaista ja makeaa joko nokipannukahvin tai glögin kera. Laavuilla voidaan nauttia myös joulun ja vuodenvaihteen tunnelmiin vievä tukevampi ateria.

Lauhanvuoren kansallispuistossa toteutettavan retken minimilaskutus on 10 henkilöä. Jos olet liikkeellä pienemmällä ryhmällä, voit kysyä myös muista vaihtoehdoista retken toteuttamiseksi.

Lyhyiden päivien väliseen aikaan sijoittuva teemaretki voidaan järjestää myös muissa kohteissa tai muussa muodossa – kysy tarjous.

  • Taikapolku Kaamosen valoissa - Taikapolun retki Lauhanvuoren kansallispuiston maisemiin virittää aistit hämärän metsän taajuudelle.
  • Taikapolku Kaamoksen valoissa - Talvinen hämärä ei ole pimeyttä, vaan selkeällä taivaalla kuu voi valaista  Lauhanvuoren rinteiden maiseman yllättävän valoisaksi etenkin lumiseen aikaan.
  • Taikapolku nuotiolla - Kaamoksen valot nauttii elävästä tulesta ja sen antimista.
  • Taikapolku Kaamoksen valoissa - Kaamoksen valot sopivat vuodenvaihteen ohjelmanumeroksi, johon liittyy myös hyvä ruoka ja juoma. Lauhansarven saunat ja pitopyödät odottavat pienen matkan päässä.